Se fac inscrieri pentru suplinitori!

Hila Ovidiu

Zeci de dascali se inscriu in aceste zile pentru a obtine un post de suplinitor in invatamantul sibian. Cei mai multi opteaza pentru posturile de invatatori. In cursul zilei de joi numai pana la orele pranzului s-au inscris peste 70 de persoane.

Cei care au ratat sansa de a deveni titulari se ingramadesc acum sa prinda un post de suplinitor. Sunt scoase la concurs zeci de posturi. Doritorii au timp pana vineri la pranz sa isi depuna dosarele complete.

Candidatii declarati valizi vor sustine ulterior un examen scris si abia dupa aceea isi vor alege unitatile scolare unde vor preda.

Mai bine de 70 de candidati s-au inscris in cursul acestei zile numai pana la orele pranzului.

Examenul scris se va sustine in data de 28 august la Colegiul National Octavian Goga din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT”CREȘTEREA EFICENȚEI ENERGETICE A PAVILIONULUI PRINCIPAL APARȚINÂND IJJ SIBIU”

Proiectul „CREȘTEREA EFICENȚEI ENERGETICE A PAVILIONULUI PRINCIPAL APARȚINÂND IJJ SIBIU”,cod MySMIS 110350, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu și are o valoare totală de 5.602.589,19 lei, din care 4.043.174,01lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional  Regional  2014-2020  este implementat la nivel național […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro