Se fac inscrieri pentru Scolile de Agenti de Politie

Visati la o cariera de politist? Acum este momentul sa va indepliniti dorinta! Se fac recrutari pentru Scolile de Agenti din Campina si Cluj.

Inscrierile se pot face pentru sesiunea de admitere din prima luna a anului viitor desfasurata la scolile de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina si Septimiu Muresan Cluj Napoca. Insecrierile se pot face pana in 23 noiembrie iar adminterea efectiva este programata pentru perioada 10-21 ianuarie 2019.

Pentru a se putea inscrie candidatii trebuie sa aiba cetatenie romana si domiciliul in tara noastra, sa fie buni cunoscatori ai limbii romane, sa aiba capacitate deplina de exercitiu, sa fie apti din punct de vedere medical, sa aiba minim 18 ani impliniti, sa aiba diploma de bacalaureat, sa nu fi avut antecedente penale, sa nu fi detinut functii publice si sa nu aiba semne particulare evidente sau sau tatuaje care sa nu poata fi acoperite prin vestimentatie. O alta conditie esentiala este legata de media la purtare. Nu pot aplica cei care au avut media mai mica de 9.00 sau cei care au fost exmatriculati pentru abateri disciplinare.

Dosarele trebuie sa contina o cerere de inscriere, un cv, copii dupa diploma de bac si foaia matricola, copie dupa certificatul de nastere, dupa certificatul de casatorie, un tabel nominal cu toate rudele candidatului, cazierul judiciar si o autobiografie. La acestea se adauga fisa medicala, 3 fogografii tip buletin si o fotografie de 9X12 centimetri.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS