Se fac angajari in Sibiu, Medias si Agnita

Hila Ovidiu

Piata fortei de munca incepe sa se dezmorteasca si la Sibiu. Pentru aceasta perioada mai bine de 80 de angajatori au anuntat ca sunt in cautare de forta de munca. Posturile disponibile se adreseaza celor din Sibiu, Medias si Agnita.

images

Saptamana aceasta ii lasa fara posibilitati de angajare pe cisnadieni sau avrigeni sau locuitori ai Dumbraveniului. Posturi vacante sunt insa in Sibiu, Medias si Agnita. In ultimul oras mentionat 4 agenti economici si-au anuntat intentia de a recruta forta de munca. Sunt oferite spre ocupare 14 posturi si vizeaza persoane care pot lucra ca soferi de autoturisme si camionete, muncitori necalificati la asamblarea si montarea pieselor sau muncitori necalificati in confectii. Se mai cauta si masinisti la utilaje pentru terasamente. Niciunul dintre posturile de aici nu necesita studii superioare. Mediesenii pot opta pentru unul dintre cele 79 de posturi anuntate ca fiind vacante. Aici se cauta operatori la masini unelte semiautomate si automate, femei de serviciu, muncitori necalidicati, masinisti si mecanici de utilaje. Cea mai generoasa oferta din aceasta saptamana este pentru cei care doresc ca activeze in municipiul resedinta de judet. Printre cei cu studii superioare angajatorii cauta administratori baze de date, agenti de vanzari, consilieri in gestiune economica, ingineri, secretare si tehnicieni. Mai bine de 70 la suta dintre posturi nu necesita insa o pregatire superioara. Agentii economici cauta alpinisti utilitari, agenti de securitate, ambalatori manuali, barmani, bucatari, casieri, coafori, cosmeticieni, dulgneri, educatoare, electricieni, fierari, frezori, instalatori, lucratori comerciali, macaragii, manichiuristi, manipulanti de marfuri, marochineri, mecanici auto, operatori de calculator, muncitori necalificati, paznici, stivuitoristi, sudori , vanzatori si zidari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe Alba Iulia

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu. un barbat de 61 de ani a fost lovit de o masina in timp ce traversa regulamentar. Culmea a fost ca pietonul era beat… Accidentul s-a produs la primele ore ale diminetii pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro