Se fac angajari!

Hila Ovidiu

104 agenti economici din judet fac angajati. Ofera in total 450 de posturi vacante. Mai bine de 60 dintre acestea sunt pentru persoanele cu studii superioare.

imagesCele mai putine locuri de munca din aceasta perioada sunt la Avrif. Aici angajatorii scot la concurs doar 3 posturi. Se cauta un sudor, un ambalator manual si un lacatus mecanic. Ceva mai bine stau agnitenii cu 5 agenti economici care fac recrutari si 22 de posturi puse la bataie. Angajatorii de aici spun ca au nevoie de tractoristi, agenti de securitate, confectioneri articole din piele si inlocuirori, femei de serviciu, muncitori necalificati, administratori sau asistenti pentru persoane cu handicap. Pentru a treia saptamana consecutiv Mediasul are mai bine de o suta de oferte de locuri de munca. Sunt 17 agenti economici aflati in cautare de forta de munca. La mare cautare sunt zidarii tencuitori, vopsitorii industriali, soferii pentru masini de mare tonaj, operatorii la masini-unelte semiautomate si automate, muncitorii specializati pe demolarea cladirilor, muncitorii necalificati pentru asamblarea si montarea pieselor, muncitorii care doresc sa activeze in industria confectiilor, montatorii de subansamble, lucratorii comerciali, inginerii, electricienii, asistentii medicali sau confectionerii.
In municipiul resedinta de judet 80 de angajatori isi cauta potentiali angajati. Acestia ofera 300 de posturi vacante. Cele mai multe posturi oferite sunt pentru agenti de securitate, agenti de vanzari, ambalatori manuali, confectioneri-asamblori articole din textile, consilieri juridici, contabili, controlori de calitate, confectioneri de imbracaminte dupa comanda, dulgheri, electricieni, femei de serviciu, functionari administrativi, ingineri electronisti, ingineri mecanici, referenti de resurse umane, lacatusi mecanici, lucfratori comerciali, manipulanti de marfuri, marochineri, menajere, montatori subansamble, muncitori necalificati in confectii, la ambalarea produselor solide si semisolide sau la asamblarea si montarea pieselor. Mai sunt posturi pentru operatori confectioneri imbracaminte din tesaturi, tricotaje si materiale sintetice, operatori la masini de tricotat, operatori pentru masini cu comanda numerica, operatori la masini semiautomate, ospatari, paznici, programatori, proiectanti, soferi de autocamion, secretare sau vanzatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2700 de liceeni asteptati la probele scrise

Absolventii de liceu se pregatesc pentru probele scrise ale bacalaureatului. Prima dintre ele este cea de limba romana. Examenul scris va incepe luni la ora 09.00. Absolventii de liceu dau de greu. Pentru ei de luni incepe seria probelor scrise de la examenul de bacalaureat. Tinerii spera sa aiba parte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro