Se fac angajari!

Hila Ovidiu

Vreti un loc de munca stabil si bine platit in Sibiu? Consultati ofertele facute publice de catre cei de la Ajofm. Sunt 95 de agenti economici aflati in cautare de forta de munca!

imagesConduc detasat in topul ofertelor de angajare agentii economici din municipiul Sibiu. Aici sunt oferite foarte multe posturi pentru agenti de se3curitate, asistenti medicali generalisti, casieri, consilieri administratie publica, electricieni intretinere si reparatii, femei de serviciu, ingineri, inspectori in administratie publica, lucratori comerciali, magazineri, muncitori necalificati in industria confectiilor, operatori calculator, operatori confectioneri industriali imbracaminte din tesaturi, tricotaje si materiale sintetice, operatori montaj linii automate, paznici, programatori, soferi de autocamion, tamplari, tehnicieni proiectanti, vanzatori si zidari. In total in municipiul Sibiu sunt disponibile peste 260 de locuri de munca. Mediesenii au de ales in aceasta saptamana din 179 de oferte. Cele mai multe, aproape 140 sunt pentru muncitori necalificati la asamblarea si montarea pieselor. Se mai cauta confectioneri articole din piele si inlocuitori, asistenti medicali, asamblori articole din textile, ingineri sau tehnicieni electromecanici. Pentru Agnita 4 agentie economici au scos posturi la concurs. Acestia cauta agenti servicii client, confectioneri articole din piele si inlocuitori dar si muncitori necalificati in confectii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractiuni rutiere

3 sibieni s-au ales cu dosare penale in ultimele 24 de ore dupa ce au fost prinsi de politisti incalcand legislatia rutiera. In primul caz este vorba despre consum de alcool la volan, iar in cel de-al doilea vorbim despre 2 tineri de 20 de ani. Va spunem imediat cum […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro