Se fac angajari!

stiri redactie

Agentii pentru servicii clienti, excavatoristi, lucratori comerciali sau instalatori se numara printre cei mai vanati sibieni care ar putea sa fie recrutati de catre firme care activeaza in tot judetul. Agentii economici se plang tot mai des de faptulc a gasesc cu foarte mare greutate  personal calificat. In lipsa de oportunitati, acestia angajeaza muncitori necalificati sau aduc forta de munca din judetele limitrofe. Prin lipsa oamenilor dornici sa se angajeze in tara noastra se explica si numarul mare, de peste 1300 de locuri de munca vacante, existente la Sibiu in aceasta perioada.

Ceva mai usor de acoperit sunt din fericire posturile care necesita studii superioare. Aici la mare cautare sunt inginerii insa si oferta de boboci este promitatoare. Firmele, cel putin cele din zona industriala, iau studenti inca de pe bancile facultatii ii angajeaza si ii strunesc in firmele lor. Ulterior, dupa absolvire, acestia lucreaza fie in zonele de productie fie in cele de cercetare.

Aceste metode de recrutare au fost extinse si in zona de scoli profesionale, tocmai pentru a se putea crea forta de munca pregatita pentru necesitatile actuale ale pietei.

In judetul nostru mai sunt disponibile la momentul de fata posturi pentru sudori, zidari, tapiteri, ospatari, soferi, mecanici, instalatori, femei de serviciu sau bucatari si confectioneri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suspendarea primarului Sibiului se judeca saptamana viitoare!

Agentii pentru servicii clienti, excavatoristi, lucratori comerciali sau instalatori se numara printre cei mai vanati sibieni care ar putea sa fie recrutati de catre firme care activeaza in tot judetul. Agentii economici se plang tot mai des de faptulc a gasesc cu foarte mare greutate  personal calificat. In lipsa de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro