Se fac angajari!

Intorsi din concedii, angajatorii sibieni s-au apucat de recrutat forta de munca proaspata. Sunt disponibile in tot judetul peste 1300 de posturi vacante. Cele mai multe dintre ele sunt pentru persoane cu studii medii.

Angajatorii sibieni sunt tot mai interesati sa faca recrutari. Multi dintre ei au trecut deja granitele judetului si le pun angatilor la dispozitie mijloace de transport pentru a pute ajunge la locul de munca. Cei mai multi viitori angajati ar urma sa isi desfasoare activitatea in zonele industriale.

La mare cautare sunt specialistii in servicii destinate clientilor, asfaltatorii, confectionerii de articole din piele si inlocuitori, confectionerii de articole textile sau controlorii de calitate. Se mai cauta dulgheri, femei de serviciu, infirmiere, fierari, lucratori comerciali, lacatusi mecanici, manipulanti de marfuri, instalatori, muncitori necalificati si operatori la roboti industriali. Angajatorii din judet mai scot la concurs posturi pentru paznici, distribuitori de materiale si scule, soferi, zidari si tehnicieni.

Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile posturi de analisti de calitate, administratori de retele, consilieri de orientare privind cariera, ingineri, inspectori de resurse umane, programatori sau logisticieni.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS