Se fac angajari!

Hila Ovidiu

Angajari pe banda rulanta la Sibiu. Sunt disponibile saptamanal intre 400 si 500 de locuri de munca. Oferta cuprinde atat posturi in institutiile publice cat si in firme private. Se cauta asistenti medicali, casieri, ingineri, muncitori necalificati sau soferi.

angajari1Sibiul este unul dintre judetele unde numai cine nu vrea sa munceasca nu isi gaseste un job. Angajatorii din judet anunta pentru aceasta saptamana existenta a peste 400 de locuri de munca vancate. In municipiul Sibiu la mare cautare sunt asistentii medicali, croitorii, dulgherii, electricienii, femeile de serviciu, frezorii universali, infirmierii, inginerii, referentii de resurse umane, instalatorii, lucratorii comerciali sau muncitorii necalificati. Tot in municipiul resedinta de judet se mai cauta operatori la masini unelte cu comanda numerica, operatori la masini automate si semiautomate, programatori, psihologi, paznici, personal hotelier, soferi de autocamion si masini de mare tonaj, sudori si zidari. Oferta bogata este saptamana aceasta si la Medias. Sunt disponibile 110 posturi. Se cauta brancardieri, electricieni, ingineri, lacatusi mecanici, masinisti, mecanici, muncitori necalificati, soferi de autobuz sau vanzatori. Agnitenii pot alege in aceasta perioada unul dintre cele 16 posturi oferite spre ocupare in orasul lor. Vorbim despre 5 oferte pentru confectioner articole din piele si inlocuitori, un post de confectioner asamblor articole textile si 10 posturi pentru muncitori necalificati in confectii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident "anuntat" la 10 zile de la producere!

Caz socant la Sibiu. O femeie a venit sa depuna plangere impotriva unui sofer care a lovit-o cu masina la 10 zile dupa producerea accidentului. Oamenii legii au reusit totusi sa il prinda pe faptas. La sediul Politiei s-a prezentat o femeie de 56 de ani care a dorit sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro