Se evalueaza ofertele pentru Hipodrom si Dioda

Hila Ovidiu

Municipalitatea evalueaza ofertele pentru lucrarile de modernizare ce vor avea loc in Hipodrom si Dioda. Totalul sumei estimate pentru lucrari depaseste 20 de milioane de lei.

In zona Hipodrom II pe portiunea dintre Goraslau, Miraslau, Hipodromului si Iorga primaria vrea sa modernizeze toate aleile dintre blocuri dar si strazile in sine. A pus la bataie 5,2 milioane de lei si s-au inscris 7 firme interesate sa contracteze lucrarile in zona. Va fi declarata castigatoare firma cu cea mai ieftina oferta. Pentru zona cuprinsa intre Bulevardul Mihai Viteazu, strada Oituz, strada Miraslau, strada Goraslau si Nicolae Iorga municipalitatea si-a propus amenajarea parcarilor si a aleilor dintre blocuri. 8 firme se lupta pentru a pune mana pe suma estimativa de 8,4 milioane de lei. In zona Dioda, pentru modernizarea portiunii cuprinse intre Calea Dumbaravii, Bulevardul Vasile Milea si strada Oituz se bat 6 firme. Valoarea estimata a lucrarilor este de 6,3 milioane de lei. Pentru Aleea Haiducului municipalitatea a alocat 800 de mii de lei. 3 firme s-au aratat interesate de contractarea lucrarilor. In perioada urmatoare vor fi evaluate toate ofertele iar in situatia in care in urma anuntarii castigatorului nu vor fi contestatii vor fi incheiate contractele de executie iar lucrarile vor demara imediat ce vremea o va permite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Director interimar la Scoala Goga din Rasinari

Directorul scolii din Rasinari care a avariat beat fiind cu masina alte 3 autoturisme si-a dat demisia din functia pe care o detinea. In locul lui a fost numit in cursul acestei zile un director interimar. Constantin Vîlcu si-a dat demisia din functia de director al Scolii Gimnaziale Octavian Goga […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro