Se dezmorteste piata muncii

Hila Ovidiu

Angajatorii sibieni au dat startul recrutarilor din acest an. Pentru inceput sunt puse la bataie aproape 400 de locuri de munca. Doar 10 la suta dintre acestea se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

Printre cei cu scoli inalte angajatorii cauta agenti de cotractari si achizitii, analisti financiari, asistent manageri, consilieri in institutii publice, directori tehnici, economisti, ingineri, proiectanti sau sefi de sectie. Restul de 357 locuri de munca nu necesita studii superioare. Pentru cei care au totusi postliceale sunt disponibile posturi de asistenti comunitari sau asistenti medicali. In aceasta perioada la mare cautare sunt agentii de securitate, cei de vanzari, ambalatorii manuali, cofetari, croitori, controlori de calitate, curelari, electricieni, femei de serviciu, frezori universali, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, magazineri, manipulanti de marfuri, mecanici auto, menajere, montatori subansamble, muncitori necalificati, operatori pe diferite ramuri de productie, patiseri, secretare, soferi de autocamioane si masini de mare tonaj, sortatori de produse, tractoristi sau vanzatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tot mai multi turisti

Sibiul este vizitat de tot mai multi turisti. 2015 a fost cel de-al patrulea an consecutiv in care numarul vizitatorilor a fost in crestere. Mai multi turisti inseamna si mai multi bani pentru bugetul local. Numai din taxa hoteliera anul trecut municipalitatea sibiana a incasat 735 de mii de lei. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro