Se deblocheaza posturi la Serviciul de Ambulanta Sibiu

Hila Ovidiu

Se deblocheaza posturi pentru Ambulanta. Desi initial s-a facut o cerere pentru a se face angajari pe 65 de posturi doar 8 dintre acestea au primit si unda verde penru ocupare. In cel mai scurt timp posibil vor fi facute publice anunturile de concurs.

Desi Serviciul de Ambulanta Sibiu ar avea nevoie de inca 65 de angajati pentru a putea functiona in parametri normali, Guvernul a decis sa deblocheze doar 8 posturi. Bune si acestea, decat deloc, este de parere seful de la Ambulanta Ovidiu Luca. Cele opt posturi deblocate sunt insa insuficiente dat fiind faptul ca in mod normal serviciile locale de Ambulanta ar trebui sa functioneze cu cate doi medici, iar in unele localitati nu este nici macar unul. Practic la ora actuala orasul Cisnadie este singurul din judet care indepliniste conditia de a avea doi medici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A inceput bac-ul

A inceput febra bacalaureatului. Peste trei mii  de tineri din Sibiu isi incearca in aceste aile norocul la proba orala de competente lingvistice in limba romana. Desi ar fi trebuit sa debuteze luni dimineata la ora 9.00, proba a fost decalata cu cateva ore penru a dezafecta cabinele de vot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro