Se cauta viitori pompieri

Tinerii care viseaza sa devina pompieri au sansa de a-si indeplini dorinta. Se fac recrutari pentru scolile de pompieri. Pana acum s-au inscris putin peste 10 persoane din Sibiu.

Cei care se ocupa de recrutare la ISU Sibiu spun ca au mai ramas 27 de zile in care tinerii care viseaza sa devina pompieri se pot inscrie la scolile de subofiteri.  Cererile se pot depune la ISU Sibiu in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 08.00 si 16.00. Anul acesta sunt puse la bataie 300 de locuri pentru subofiteri si maistri militari. Durata studiilor este de un an. Cei care sunt admisi beneficiaza de scolarizare gratuita, cazare si masa asigurate pe timpul scolarizarii dar si de un loc de munca asigurat, pe perioada nedeterminata, dupa finalizarea studiilor. Tot in scoala acestia vor obtine permisul de conducere pentru categoriile B si C dar si certificatul de paramedic.

Se pot inscrie tinerii care au cetatenie romana, au capacitate deplina de exercitiu, sunt apti medical si psihologic, au implinit varsta de 18 ani si nu au antecedente penale. Limita maxima de varsta pentru a fi declarati admisi este de 27 de ani.

No Comment

Leave a Reply

*

*