Se cauta viitori politisti

Hila Ovidiu

Se recruteaza candidati pentru participarea la sesiunile de admitere in institutiile de invatamant din subordinea MAI. Vor fi doua sesiuni de admitere. Prima dintre ele are loc in aceasta vara iar urmatoarea in ianuarie 2019. Cei interesati se pot adresa IPJ Sibiu.

Sunt puse la bataie sute de locuri asa ca sibienii au de unde alege. Cei interesati isi pot obtine toate informatiile necesare pe la Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu. Pentru Academia de Politie cererile de inscriere se pot depune pana la data de 25 mai. Pentru scolile postliceale ale MAI inscrierile se pot face pana in 15 iunie pentru sesiunea august-septembrie 2018 si pana in 23 noiembrie pentru sesiunea ianuarie 2019.

Concursul de admitere la academie va avea loc in perioada 31 iulie-24 august. La scolile postliceale pentru prima sesiune probele se sustin in perioada 24 august – 4 septembrie iar pentru cea de-a doua sesiune in perioada 10-21 ianuarie 2019.

Dosarul de inscriere trebuie sa contina cererea de inscriere, un cv, o declaratie de confirmare a cunoasterii si acceptarii conditiilor de recrutare, copii dupa diploma de bacalaureat si foaia matricola, copie dupa actul de identitate iar daca este cazul dupa livretul militar, copie dupa certificatul de nastere si daca este cazul dupa cel de casatorie, autobiografia si tabelul nominal cu rudele candidatului, cazierul judiciar, fisa medicala specifica incadrarii in MAI si 3 fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Perchezitii la angajati din sistemul medical

Perchezitii in toate judetele tarii intr-un dosar care vizeaza cadre medicale banuite ca ar fi inregistrat consultatii si bilete de internare fictive cu scopul de a obtine bani de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Prejudiciul estimat in acest caz este de 10 milioane lei. Actiunile au fost coordonate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro