Se cauta solutii pentru ca elevii mutati fortat de la Regina Maria sa aiba cursuri la ore decente

Parintii elevilor de la Regina Maria care au fost obligati sa se mute provizoriu in alte scol sunt total nemultumiti de aceasta situatie. Acestia spun ca elevii termina cursurile chiar si la ora 20.00 si nu mai au timp sa isi faca temele si sa invete. Reprezentantii parintilor au fost primiti in audienta de catre directorul scolii insa fara a se fi gasit o solutie concreta.

Zeci de parinti s-au strans miercuri in fata scolii Regina Maria din Sibiu si au cerut sa stea de vorba cu reprezentantii conducerii institutiei de invatamant. Oamenii sunt nemultumiti de faptul ca, in cazul celor de gimnaziu, mutate provizoriu la scoala 1 din Strand, cursurile incep la ora 15.00 si se incheie la ora 20.00. Reprezentantii parintilor, cate unul din fiecare clasa de gimnaziu, au fost chemati la discutii de catre directoarea unitatii de invatamant. La iesire oamenii au fost dezamagiti. Au primit doar promisiuni…

Conducerea unitatii de invatamant nu a dorit sa comenteze subiectul insa a promis ca va cauta alaturi de parinti solutii.

Reprezentantii municipalitatii sibiene spun ca la Scoala Regina Maria se fac ample lucrari de mansardare a corpului B al unitatii urmand ca aici sa fie infiintate 6 noi clase pentru a se elimina invatamantul in doua schimburi. Lucrarile ar urma sa se finalizeze, spun specialistii Primariei, pana in 31 decembrie. Acestia mai spun si ca mutarea orelor in alte scoli pana la finalizarea lucrarilor a fost decisa cu acordul parintilor.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS