Se cauta sibieni dornici sa munceasca

Hila Ovidiu

Cei care vor sa isi gaseasca un loc de munca au de ales din peste 1600 de oferte. Cele mai multe posturi vacante sunt pentru muncitori necalificati. De altfel, putine sunt locurile de munca pentru care angajatorii solicita studii superioare sau experienta vasta in domeniu.

Cei aflati in cautarea unui loc de munca pot opta pentru unul din cele 1647 de locuri de munca vacante. La mare cautare sunt muncitorii necalificati, instalatorii, operatorii pe masini industriale, electricienii sau agentii de securitate. Foarte multe posturi libere sunt si pentru cei care vor sa munceasca in fabrici ca operator montaj linii automate. Practic angajatorii solicita potentialilor angajati doar seriozitate. Nici nu se pune problema de experienta. Sunt doar cateva zeci de posturi unde sunt necesare studiile superioare. Printre cei cu facultate se cauta specialisti de proces, ingineri, pro0gramatori, responsabili de mediu, proiectanti, asistenti sociali, asistant manageri, asistenti medicali, invatatori sau specialisti in achizitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stimulente educatilonale pentru copiii proveniti din familii sarace

Familiile sarace vor primi un tichet social in valoare de 50 de lei daca isi duc micutii la gradinita. Dosarele se pot depune la Serviciul Public de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Sibiu. Pentru a creste numarul copiilor care ajung sa frecventeze gradinita, alesii neamului s-au gandit sa ii motiveze […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro