Se cauta potentiali angajati

Hila Ovidiu

100 de angajatori aflati in cautare de forta de munca si aproaper 400 de posturi vacante. Acesta este bilantul de angajari pentru saptamana aceasta. Locurile de munca vacante vizeaza atat absolventi de studii medii cat si persoane cu studii superioare.

 

60229215O noua saptamana, un nou val de locuri de munca ce asteapta sa fie ocupate. Vorbim despre aproape 400 de posturi dintre care aproximativ 60 sunt pentru cei cu scoli inalte. Restul pot fi accesibile oricui. Per total 102 angajatori din intreg judetul au nevoie de forta de munca. 80 dintre acestia angajaza chiar in municipiul resedinta de judet. Si daca tot vorbim de Sibiu, sa va spunem ca se cauta administrator de imobile, agneti de securitate, de vanzari, de servicii client, ambalatori manuali, analist cumparari, asistent manager, asistent medical, bucatari, camersiste, casieri, consilieri juridici, directori, croitori, dirijor, educatoare, electricieni, faiantari, femei de serviciu, frizeri, ingineri, ingrijitori de copii, inspectori resurse umane, instalatori, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, magazineri, manipulanti de marfuri, montatori subansamble, muncitori necalificati, paznici, profesori, proiectanti, soferi de autocamion, struncgari, tehnicieni, tinichigii si vanzatori. In cel de-al doilea oras ca marime din judet, Medias, se cauta asistenti sociali, bucatari, confectioneri articole din piele, educatoare, finisori, ingineri, lucratori la salubrizare, soferi, tehnicieni zidari si zugravi. In total sunt 63 de locuri de munca disponibile. Agnitenii au de ales dintre 31 de oferte pentru asistenti medicali, asistenti sociali, contabili, infirmieri, ingrijitori in unitati de ocrrotire sociala si sanitara, ingrijitori de copii, inspectori in administratie publica, instructori de educatie sanitara si muncitori necalificati in confectii. La Avrig sunt disponibile in aceasta saptamana 10 locuri de munca vacante, toate pentru ambalatori manuali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare penale pentru infractiuni rutiere

Alcoolul la volan si conducerea de autoturisme neinmatriculate troneaza in topul infractiunilor rutiere comise de catre soferii din Sibiu. Alti 2 oameni s-au ales cu dosare penale in ultimele 24 de ore. Primul dintre soferi a fost tras pe dreapta in cursul serii trecute pe DN1 in apropiere de Vestem. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro