Se cauta postasi si paznici

Hila Ovidiu

Dupa medici, asistente, educatoare, bucatari ospatari sau barmani, germanii ne iau postasii, paznicii si agentii de securitate! Sunt scoase la concurs 35 de posturi. Selectiile se vor face la Sibiu in septembrie.

postasiCele 15 posturi sunt pentru persoane specializate pe curierat, predare de colete si scrisori la destinatie. Se vor folosi ca mijloace de transport atat bicicleta cat si cat si masina. Cei care aplica pentru posturile de agenti de paza si de securitate vor presta servici de paza si patrulare la diverse obiective atat ziua cat si noaptea. Pentru factorii postali angajatorii pretind bune cunostinte de limba germana, permis de conducere categoria B si conditie fizica foarte buna.
Pentru agentii de paza si securitate se cere pe langa cunostintele de germana, permis de conducere si experienta in domeniu. Durata contractului este de 6 luni cu posibilitate de prelungire. Se lucreaza 6 zile pe saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tarafuri si fanfare la Muzeul in aer liber.

Weekend dedicat iubitorilor de muzica de fanfara in Muzeul in aer liber. Grupuri instrumentale vor concerta atat sambata cat si duminica pe scena de pe lac. Duminica invitatul special este Grigore Lese. Vremea rea din ultima saptamana le-a dat peste cap planurile celor de la Muzeul Astra. Asa se face […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro