Se cauta forta de munca pentru Germania

Hila Ovidiu

“Mseria e bratara de aur” spune o vorba din batrani. Iar daca mai esti si cunoscator de limbi straine te poti angaja oriunde. Chiar si in Germania. La ora actuala sunt oferite spre ocupare 60 de posturi sezoniere in domeniul hotelier si gastronomie. Salariile variaza in functie de domeniu de la 1200 la 2000 de euro.

Sibienii care viseaza sa se angajeze in Germaniua si nu oriunde ci la companii cu renume international trebuie neap[arat sa stie ca la ora actuala se pun la bataie 60 de posturi in domeniul hotelier si gastronomic. Atentie insa! Posturile nu se pot obtine tocmai usor. Angajatorii cer persoane cu calificare profesionala in domeniu sau experienta pe un post similar. De asemenea doritorii trebuie sa mai detina si cunostinte de limba germana de baza pentru personalul auxiliar si cunostinte extinse pentru personalul de specialitate. Norocosii care vor fi selectati vor avea posibilitatea de a lucra in perioada mai-noiembrie 2012, vor avea un program de 40 de ore pe saptamana dar si posibilitatea de a face ore suplimentare. Chiar daca pare munca grea, salariile sunt pe masura. Personalul auxiliar va castiga intre 1200 si 1500 de euro brut pe luna iar personalul de specialitate va baga in buzunar si pana la 2000 de euro lunar. Cei interesati trebuie sa dea o fuga pana la Ajofm Sibiu pentru a se inscrie. Cu ei trebuie sa aduca si o copie a buletinului, un cv europass in limba germana, cazierul care sa ateste ca nu sunt antecedente penale, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea clinic sanatos si o fotografie tip pasaport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strazi in lucru

36 de strazi vor intra in lucru in aceasta perioada. Imediat ce vremea o va permite Sibiul se va transforma intr-un imens santier. Suma investita in acest an pentru lucrari stradale este de 144 de milioane de lei. Majoritarea banilor provin de la BERD. 144 de milioane de lei vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro