Se cauta coordonator pentru Programul National de Oncologie

Hila Ovidiu

Reprezentantii Spitalului Clinic Judetean Sibiu se dau peste cap sa gaseasca un inlocuitor pentru Valeria Valeanu in ceea ce priveste coordonarea Programului National de Oncologie. Reamintim faptul ca doctorita Valeanu si-a dat demisia saptamana trecuta dupa ce i-au batut la usa cei de la DNA. Cel mai brobabil, noul coordonator isi va prelua atributiile de saptamana viitoare.

cl

Spitalul Judetean incearca sa puna ordine in lucruri dupa scandalul de saptamana trecuta cand Directia Nationala Anticoruptie a luat la bani marunti toata sectia de Oncologie intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie. Vizata a fost atunci doctorita Valeanu, sefa Sectiei de Oncologie. In urma descinderilor aceasta si-a dat demisia din functia de coordonator al programului oncologic. Absenta unui coordonator poate pune in incapacitate de tratament bolnavii nou inscrisi. Pentru a evita o astfel de situatie conducerea spitalului incearca sa gaseasca rapid o solutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drumurile judetului, pline de masini neinmatriculate si soferi beti

Politistii rutieri se confrunta zilnic cu situatii care mai de care mai „pestrite”. Nu lipsesc insa din nicio tura soferii prinsi in masini neinmatriculate sau mahmurii. Ultimii „cadorisiti” cu dosare penale la Sibiu pentru astfel de infractiuni rutiere sunt un cisnadian si un brasovean. Mopedistul a cazut in mana oamenilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro