Se cauta capsunari pentru Spania

Vreti sa lucrati in strainatate? Spaniolii fac recrutari in tara noastra. Se cauta persoane care sa lucreze la culesul capsunilor.

Sunt puse la bataie 800 de posturi vacante. Jumatate dintre acestea sunt destinate exclusiv femeilor. Restul de 400 sunt pentru cupluri si familii. Sunt acceptate persoane cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani. Selectiile vor avea loc peste 2 luni iar norocosii care vor fi selectati isi vor incepe activitatea de la jumatatea lunii februarie a anului viitor. Contractele se semneaaza pe o perioada de aproximativ 3 luni de zile. Persoanele selectate vor munci in medie 6,5 ore pe zi timp de 6 zile pe saptamana. Cea de-a saptea zi este pentru odihna. Salariul oferit este de 40,23 de euro pe zi . Din acesti bani angajatii trebuie sa plateasca 113 euro asigurare sociala si 2 la suta din suma castigata pentru impozit.

2 Comments on this post.

Leave a Reply

*

*

 • george
  30 octombrie 2017 at 21:47 - Reply

  Buna eu george vin la munca la capsuni in spania de primadata ce acte trebue in dosar de munca cules de capsuni in spania este primadata ca vreu sa vin la cules de capuni in spania ca salariu nu miajunge trai cu zi momentam lucrez dar mie teama sa pierd locul de munca sa poate face acte in timpul ce lcrez ca eu miau liber nustiu o zi douo zile acte sa poate de pune si sambata ce program are pentru depune actele sa poate sa ma nunta telefonic 0767886240 nr.meu caci eu sunt om necazit va rog frumos multumesc george.

 • stirile eveniment
  21 noiembrie 2017 at 16:56 - Reply

  Buna ziua, domnule George. Luati legatura cu cei de la Serviciul Euress din cadrul AJOFM Sibiu. Ei va pot da mai multe detalii despre actele necesare pentru constituirea dosarului. Mult succes!

 • POPULAR POSTS