Se caută angajaţi pentru 89 de firme

Hila Ovidiu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu anunţă că firmele din Sibiu caută peste 300 de angajaţi în perioada următoare.

Dintr-un total de 316 de oferte prezentate de 89 de firme, pentru Sibiu sunt 223 de cereri, pentru Mediaş 76 iar pentrz Agrinta 17.

“ Din totalul locurilor de munca, 59 de posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare ( administrator baze de date,  analist cumpărări, contabil, dispecer,  inginer chimist, inginer electronist transporturi, telecomunicatii, inginer textile,  muzeograf,  proiectant inginer mecanic, programator , şef serviciu instituţie publică,specialist înrelaţii de muncă, etc.) in timp ce 257 sunt pentru persoane fară studii superioare”, informează AJOFM Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Secţia Infecţioase, schimbată RADICAL după o investiţie de 7 mil. de lei

Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, una din cele mai vitregite laturi ale medicii sibiene, a capătat o nouă faţă, în luna decembrie, în urma unei investişii în valoare de aproape 7 milioane de lei, bani alocaţi de la bugetul Consiliul Judeţean Sibiu. Din decembrie, pacienţii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro