Scolarii sibieni, campioni la mai multe concursuri

Hila Ovidiu

Cea mai buna sahista eleva din tara la momentul de fata este o scolarita de la Colegiul Goga. Tanara a obtinut locul I la Olimpiada Nationala a Sportului Sibian. De cele mai multe ori, scolarii sibieni se intorc cu premii de la orice concurs la care participa. Un alt elev de la Colegiul Lazar de aceasta data a obtinut locul III la un concurs de istorie.

inxScolarii sibieni reusesc sa suprinda placut de fiecare data cand participa la diferite concursuri si olimpiade. Este si cazul celor 3 elevi de la Goga si Lazar care s-au intors de curand cu premii valoroase de la concursurile desfasurate in Bistrita si Sfantu Gheorghe. Iar daca Sibiul a dat sahista anului la nivel national printre adolescenti, trebuie sa mentionam faptul ca Dan Iancu, un tanar licean de la Colegiul Lazar a reusit sa obtina premiul III la Concursul National de Istorie si Societate in dimensiune virtuala. Concursul a constat din realizarea unei pagini web cu soft educational. Lucrarea tanarului sibian s-a intitulat “Biserici fortificate din judetul SIbiu”. A devenit o obisnuinta ca scolarii sibieni sa se intoarca invingatori de la cele mai mari concursuri nationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Neatentia si neacordarea de prioritate au dus la producerea de accidente rutiere

Trei accidente rutiere s-au produs in ultimele 24 de ore în judeţul Sibiu.cel mai grav a avut loc la Mosna unde un atelaj hipo a accidentat un copil de un an si doua luni lasat nesupravegheat de catre parinti Cel mai grav dintre accidente a avut loc la orele pranzului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro