Scolarii se bucura de ultimele zile de vacanta

Hila Ovidiu

Pe ultima suta de metri. Elevii mai au doar cateva zile pana cand vor incepe scoala. Pana atunci ei profita di plin de vacanta si de activitatile distractive ce au loc la Biblioteca Judeteana Astra.

Scolarii numara deja zilele pana cand va suna din nou clopotelul. Acestia mai au vacanta doar pana in data de 9 septembrie inclusiv. Incepand cu 10 septembrie acestia trebuie sa se intoarca in banci. Pana atunci insa tinerii incearca sa profite din plin de timpul ramas si sa ia parte la cat mai multe activitati recreative. Este si cazul voluntarilor de la Sectia pentru Copii si Tineret din C adrul Bibliotecii Judetene Astra. Acestia au zilnic diferite actiuni la care participa in cadrul bibliotecii. Cursul de bune maniere este de departe activitatea distractiv-educativa cu cei mai multi participanti. Aici tinerii printre glume si voie buna invata sa se comporte in societate. Activitatile vor dura pana la inceperea scolii in fiecare zi de luni pana vineri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 4 mii de vizitatori la Olimpiada

Mii de vizitatori au trecut pragul Muzeului din Dumbrava Sibiului in weekendul trecut. Acestia au putut lua parte atelierele din cadrul Olimpiadei Nationale numita  “Mestesuguri Artistice Traditionale”. Evenimentul s-a aflat la cea de-a 17-a editie Cei 139 de elevi prezenti in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului si sub […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro