Scolari premiati

Hila Ovidiu

Cei mai buni scolari din oras au fost premiati in cursul acestei zile. Municipalitatea sibiana a oferit bani pentru mai bine de 400 de copii cu rezultate bune la olimpiade si concursuri nationale. Valoarea totala a premiilor acordate a fost de aproape 98 de mii de lei.

Administratia locala a facut o traditie din premierea tinerilor cu rezultate bune la olimpiade si concursuri scolare. In cadrul festivitatii ce a avut loc joi la Teatrul pentru Copii si Tineret Gong au primit premii in bani mai bine de 400 de scolari. Suma totala alocata a fost de 97.800 lei iar fondurie provin din bugetul local. Pentru cei care au obtinut premii la olimpiade nationale s-a alocat o mie de lei pentru locul I, 800 de lei pentru locul II, 600 de lei pentru locul III si 300 de lei pentru mentiuni. Castigatorii olimpiadelor judetene au primit 300 de lei pentru locul I, 200 de lei pentru locul II si 100 de lei pentru locul III.
În cadrul acestei festivităţi au fost acordate premii în valoare totală de 97.800 lei, fonduri provenite din bugetul local şi puse la dispoziţie prin intermediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.
Pentru rezultate deosebite la olimpiadele nationale au fost premiati 8 scolari cu locul I, 4 cu locul II, 6 cu locul III si alti 16 scolari cu mentiuni. Pentru olimpiadele judetene au fost premiati 133 de scolari care au obtinut locul I, 134 cu locul II si 115 cu locul III.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viteza a facut mai multe victime in cursul acestei zile

Accidentele rutiere s-au tinut lant in cursul zilei de miercuri. Primul dintre acestea s-a produs in cursul diminetii in apropiere de Saliste. O femeie a fost ranita. Cel de-al doilea a avut loc pe drumul dintre Sibiu si Rasinari. Traficul a fost blocat total zeci de minute. Un nou accident […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro