Scolari fara profesori

Hila Ovidiu

Sute de elevi risca sa ramana fara dascali la clasa daca posturile nu se ocupa in perioada imediat urmatoare. Seful ISJ spune ca in acest an la mare cautare au fost doar posturile tittularizabile.

prof

Termina o facultate iar apoi dau bir cu fugitii din Romania. vorbim despre tinerii nostri. Putini sunt cei care isi iau inima in dinti si profeseaza in tara. iar pentru ca tot vorbim de profesii si mai putini sunt cei care imbratiseaza cea mai nobila meserie din lume, aceea de dascal. Tinerii fug de catedra pentru ca salariile sunt extrem de mici, beneficii nu reusesc sa obtina nicicum, iar in anumite zone scolarii sunt parca mai strengari ca niciodata. Dovada la toate astea stau cele cateva sedinte de redistribuire pe care Inspectoratul Scolar le-a tot organizat in ultima vreme in speranta ca toate posturile vor fi ocupate.Chiar si asa au ramas fractiuni de catedra neocupate. Au mai ramas 135 de fractiuni de posturi. Stefan Firu spune ca situatia ar putea fi remediata in maxim o saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adio absente!

Prefectul nu mai vrea absenti la scoala pentru acest an. le-a cerut celor de la politie sa faca un plan de combatere a absenteismului scolar. Masurie au fost prezentate in cadrul unei sedinte publice. Vor fi puse in aplicare din acest an scolar. Primul pas facut a fost din partea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro