Scoala Regina Maria se extinde!

Hila Ovidiu

Din aceasta luna incep lucrarile de extinere a Scolii Regina Maria. Dupa finalizarea interventiilor se va elimina sistemul de invatamant in schimburi si toti scolarii vor avea ore doar de dimineata.

Lucrarile de mansardare a Scolii Regina Maria vor costa 2, 84 milioane de lei. Lucrarile se vor executa pe corpul B al cladirii, pe o suprafata de 700 de metri patrati. Aici vor fi amenajate atat sali de clasa cat si laboratoare. Constructorul are la dispozitie 7 luni pentru finalizarea lucrarilor. Dupa ce va fi data in folosinta si mansarda cladirii se va elimina invatamantul in doua schimburi.

Municipalitatea lucreaza acum la documentatia necesara pentru extinderea scolilor Nicolae Iorga, regele Ferdinand si I.L.Caragiale. Se doreste accesarea de fonduri europene pentru realizarea acestor lucrari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masa de sarbatori, imbelsugata din banii imprumuturilor de la CARP

Sute de sibieni si-au facut imprumut la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor in ultima luna a lui 2017. Oamenii au ales aceasta varianta de creditare pentru a se asigura ca pe langa banii de medicamente le vor mai ramane finante si pentru mesele de sarbatori. Pe parcursul anului trecut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro