Scoala in doua schimburi pentru elevii de la Noica

stiri redactie

Elevii de la Noica vor invata anul acesta in doua schimburi. In unitatea de invatamant au loc ample lucrari de reparatii iar muncitorilor le este imposibil sa termine totul pana luni. Joi unitatea de invatamant era in plin santier. Lucrarile sunt programate sa continue, cel putin pe hartie, pana in luna mai a anului viitor.

Lucrarile din Liceul Teoretic Constantin Noica presupun reabilitarea totala  a cladirii in vederea cresterii eficientei energetice. Valoarea totala a lucrarilor este de 7,5 milioane de lei, bani europeni. Interventiile trebuie sa fie finalizate, conform contractului in luna mai a anului viitor.

Pentru ca noul an scolar deja bate la usa, conducerea unitatii de invatamant a fost nevoita sa ia masuri urgente. Asa s-a ajuns la solutia ca o parte dintre cei peste 900 de elevi care invata aici sa aiba cursuri dupa amiaza. In rest orele vor fi scurtate cu 5 minute iar o parte din elevi vor invata in alte scoli pana la momentul la care se vor putea tine cursurile in conditii normale.

Joi, unitatea de invatamant era in plin santier. Aici se intervine pentru izolarea termica a cladirii, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice si termice, repararea acoperisului, reabilitarea instalatiilor de iluminat si montarea unui sistem de management si control al cladirii care sa urmareasca nivelul de consum al energiei in imobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste o mie de posturi vacante in aceasta perioada

Septembrie vine cu oferte de angajare pentru cei care chiar vor sa munceasca! In aceasta perioada sunt disponibile la nivelul judetului nostru un numar de peste o mie de posturi vacante. Cele mai multe locuri de munca se adreseaza necalificatilor, postasilor sau soferilor. In prima saptamana din septembrie si-au anuntat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro