Scoala altfel

Hila Ovidiu

Elevii intra de luni in saptamana de “vacanta la scoala”. Majoritatea dascalilor si-au facut deja planul pentru editia de anul acesta a programului “Sa stii mai multe sa fii mai bun”. Timp de 5 zile scolarii pleaca in excursii, viziteaza muzee si au parte de actiuni in aer liber.

images

Putem spune ca scolarii sunt deja in vacanta. Si asta pentru ca vineri au fost tinute ultimele ore de curs clasice. La acestea se va reveni abia dupa sarbatoarea pascala. Saptamana viitoare elevii nu vor sta acasa, dar nici in banci. Acestia vor participa la actiunile programate de catre dascali in cadru programului Scoala altfel. Scopul programului Scoala altfel este acela de a le oferi copiilor ocazia de a participa la activitati pe gustul lor, de a le pune in valoare talentele si de a le dezvolta spiritul de echipa si latura creativa. Elevii de la Sibiu vor merge in excursii in tara si chiar strainatate in anumite cazuri, vor vizita institutii de stat emblematice, vor participa la activitati cultural-recreative realizate special pentru ei de catre muzee si vor invata o gramada de lucruri noi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Decalogul" lucratorilor din silvicultura si exploatari forestiere

Sectorul forestier este unul dintre cele mai riscante din punct de vedere al accidentelor de munca. Anual au loc cel putin 2 astfel de accidente de cele mai multe ori, soldate cu pierderi de vieti omenesti. Pentru a-i informa cat mai bine pe angajatii din domeniul forestier reprezentantii Inspectoratului Teritorial […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro