Schimbarile directorilor scolari nu exista in realitate

Hila Ovidiu

Minciuna si adevar la un loc in cazul schimbarilor de directori in scolile Sibiene. Daca in oras circula zvonul ca in mai toate institutiile de invatamant au avut loc numiri politice, in realitate modificari in conducere au fost facute doar in doua institutii de invatamant. La Medias directorul n-a mai  dorit initial sa ocupe fotoliul de conducere, iar la Liceul Noica din Sibiu dascalii si-au ales singuri managerii.

Chiar daca in oras circula zvonul ca in scolile sibiene sunt schimbati pe capete fostii directori, in realitate doar in doua scoli din judet este intalnita aceasta situatie. Vorbim despre liceul din Medias si liceul Constantin Noica din Sibiu. In timp ce la Medias fostul director a spus initial ca nu si mai doreste postul de conducere iar ulterior dupa numirea altei persoane in functie s-a razgandit, la Sibiu fusese initial delegata o profesoara de la Colegiul Tehnic Independenta. Colectivul didactic al Liceului Constantin Noica nu a aceptat-o pe aceasta si a solicitat prin memoriu catre inspectorat alegerea unor manageri din sanul institutiei. Postul de director general a revenit doamnei profesoare Paraschiva Muntean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Legume de lux

Au fost cele mai ieftine legume, iar acum se afla printre cele mai scumpe.  Cine si-ar fi inchipuit ca in 2012, vom da 15 lei pe un kg de fasole. Daca in urma cu ani buni romanii aveau aproape zilnic la masa fasole, varza sau cartofi, iata ca acum, unele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro