Schimb pe schimb

Hila Ovidiu

Municipalitatea sibiana pare sa fi identificat so solutie pentru a face rost de teritoriul de pe Poplacii pentru a construi acolo celmai mare spital din judet. Mai mult, a facut si primii pasi in acest sens. Cateva dintre proiectele de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local din aceasta saptamana au continut exact referinte la schimbul de terenuri care trebuie facut cu MAPN-ul.

Ca niciodata pana acum sedinta de Consiliu Local din aceasta luna a inceput cu ordinea de zi suplimentarea. Si nu e de mirare daca luam in considerare faptul ca este vorba despre un proiect foarte important pentru comunitatea sibiana. Proiectul de pe ordinea de zi sduplimentara se referea la trecerea din domeniul privat al Municipiului Sibiu in domeniul public a imobilului teren in suprafata de 130,26 ha(hectare) situat pe teritoriul administrativ al municipiului, intr-o zona limitrofa poligonului de instructie al Infanteriei din Daia. Acesta a fost primul pas spre schimbul de teren pe care municipalitatea il face cu cei de la Armata pentru a intra in posesia terenului din perimetrul Poligonului de Instructie Poplaca. Proiectul de hotarare care presupunea schimbul intre cele doua terenuri a fost votat in unanimitate. Acesta este primul pas concret pentru viitorul spital al orasului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minor fugit de acasa, gasit de politisti

Politistii sibieni au reusit sa dea de urma copilului de 14 ani care a plecat de acasa, din Avrig, la inceputul acestei luni. Viorel Mirut a fost gasit teafar si nevatamat pe strazile localitatii de domiciliu. La scurt timp dupa ce un minor de 14 ani din Avrig a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro