Scenariu desprins din filme

Hila Ovidiu

Cinci barbati sunt cercetati pentru mai multe infractiuni de furt si talharie. Trei dintre ei au fost arestati preventiv. Acestia au furat in ultima perioada din mai multe societati comerciale, dar nu inainte de a lega paznicii de maini si de piocioare. In 7 zile, ei au comis 6 infractiuni iar la toate aveau acelasi mod de operare.

In cadrul unei ample actiuni informativ-operative la care au participat politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale si Posturilor de Politie Nocrich si Altana, a fost identificat un grup de cinci barbati suspectati de savarsirea mai multor infractiuni. Actiunea s-a desfasurat in afara localitatii Hosman.    Autorii au varste cuprinse intre 19 si 24 de ani.  Cei cinci barbati se sutrageau urmaririi penale fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie si lipsire de libertate. In cursul noptii, ei au patruns in punctele de lucru ale unor firme de constructii si, dupa ce au agresat si legat persoanele care asigurau paza, au sustras diferite bunuri. In urma extinderii cercetarilor, politistii sibieni au stabilit faptul ca cei cinci barbati sunt suspectati de savarsirea si a altor infractiuni, respectiv 6 infractiuni de furt comise pe raza judetului Sibiu si doua infractiuni de furt comise pe raza judetului Brasov, fapte comise in perioada august – septembrie. Patru dintre infractori au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Medias cu propunerea de arestare preventiva, fiind dispusa arestarea preventiva pentru o perioada de 29 de zile a trei dintre ei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prevenire in randul micutilor

Saptamana prevenirii criminalitatii a continuat marti la Sibiu cu actiuni de prevenire a exploatarii minorilor. Aproape 200 de copii au fost prezenti la Teatrul Gong unde a rulat o piesa de teatru cu caracter preventiv. Incendiul a  izbucnit pe strada Ceaikovski din Sibiu. Flacarile au mistuit o casa pe o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro