Scandal la Politie

Hila Ovidiu

Un tanar, prins beat la volan a facut un scandal monstruos la sediul politiei. Oamenii legi l-au retinut cateva ore pentru cercetari, iar atunci au aflat ca acesta nu avea nici macar permis de conducere.

Tanarul are 31 de ani si locuieste in Sibiu.  El a fost prins conducand rupt de beat si fara perms de conducere.  Sibianul a fost oprit  initial de un echipaj de la politia rutiera pentru ca nu a acordat prioritate la trecere unui alt autoturism. Dupa ce a fost tras pe dreapta, oamenii legii au constatat ca nu avea nici permis si s-a si urcat la volan beat. ”In cadrul unei actiuni a lucratorilor de politie rutiera pe linie de alcool a fost depistat in trafic un tanar de 21 de ani fara a poseda permis de conducere si avand o imbibatie alcoolica de 1,03 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat”, a spus subcomisar Constantin Craciun, din cadrul Biroului Rutier Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

10 maicute de la Cartisoara vaccinate anti turba

Jumatate dintre cei 20 de locuitori ai Manastirii Cartisoara trebuie sa isi faca vaccin anti rabie. Si asta dupa ce au intrat in contact cu cainele bolnav. Toti au primit deja prima doza de vaccin. Rabia, sau turba asa cum este cunoscuta in popor este o boala letala pentru om. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro