Scandal la piata

Hila Ovidiu

Odata cu sosirea pepenilor la Piata Cibin, comerciantii de rasaduri sustin ca au fost alungati si nu isi mai pot vinde marfa. Desi loc ar fi destul, iar piata e aproape goala, oamenii spun ca nu mai au unde sa isi vanda produsele, si ca le-a fost impus sa paraseasca piata.

Daca nu e tarziu pentru plantarea unor rasaduri de toamna, comerciantii, au ramas in continuare la piata cu rasaduri. Doar ca mercuri dimineata ei n-au mai avut unde sa-si expuna marfa pentru ca mesele, lipseau cu desavarsire. Suparati oamenii, si-au expus marfa pe jos in asteptarea clientilor care au si ajuns in cautarea rasadurilor. Oamenii spun ca au fost nedreptatiti si ca ar trebui sa se gaseasca si pentru ei 2-3 mese, pana cand ajung restul pepenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beat crita

Rupt de beat, un sibian a plecat cu masina la plimbare. N-a ajuns mai departe de strada pe care locuieste pentru ca a lovit mai multe autoturisme apoi a fost oprit de trecatori. Politistii ajunsi la fata locului l-au testat pe sofer iar rezultatul a fost de 1,44 alcool pur […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro