Scandal la o scoala din Cornatel

Scandal la Cornatel! In loc sa fie exemplu pozitiv pentru elevii lor, doua invatatoare s-au luat la harta.  Una dintre femei si-a chemat fratele in ajutor. Cel din urma, in loc sa aplaneze conflictul, a incercat sa aplice legea pumnului. Scandalul s-a lasat cu plangeri la Politie.

Politistii spun ca scandalul a izbucnit la orele pranzului intre cele doua invatatoare la Scoala Generala din Cornatel. Oamenii legii nu au reusit sa stabileasca cu exactitate cauza conflictului. Insa pare sa fie vorba despre examenele de clasa a IV-a. Practic la iesirea din examen a avut loc altercatia verbala dintre cele doua femei. Una dintre ele si-a chemat fratele in ajutor. Acesta, in loc sa aplaneze conflictul mai, mai ca a luat-o la bataie pe cea cu care se certa sora lui. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns scandalul a continuat si la Scoala din Rosia.

In urma depunerii celor doua plangeri la politie oamenii legii fac cercetari pentru incadrarea faptelor. Se zvoneste ca fratele agresor este consilier local in comuna.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS