Scandal la Coves

Hila Ovidiu

4 tineri au ajuns la spital dupa ce au fost luati la bataie de niste ciobani in satul Coves. Una dintre victime aproape ca si-a vazut moartea cu ochii dupa ce a fost injunghiata. Acum se afla in sectia de Terapie Intensiva a spitalului de la Sibiu. Culmea este ca agresorii sunt cercetati in stare de libertate.

cutit_manaTotul a inceput in jurul orei 03.00 cand 2 ciobani beti au agresat 4 tineri cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani. Agresorii au considerat ca cei patru tineri merg la furat si pe acest motiv i-au luat la bataie. Au folosit bate si cutite si i-au lasat pe cei 4 intr-o balta e sange. Cel mai grav ranit este un tanar de 20 de ani care s-a ales cu mai multe lovituri de cutit in zona abdominala. Baiatul de 15 ani a fost injunghiat in zona umarului iar ceilalti doi, ambii in varsta de 18 ani s-au ales cu o plaga parietala respectiv o injunghiere in mana. Intre timp starea unuia dintre tinerii in varsta de 18 ani s-a inrautatit si a fost adus si acesta la spitalul din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Andrei Gavrilov la Sibiu

Concert de exceptioe joi la Filarmonica de Stat Sibiu. Spectacolul il aduce in fata publicului meloman pe celebrul pianist Andrei Gavrilov. Concertul se va desfasura sub bagheta lui Gabriel Bebeselea. Pe buna dreptate, luna mai vine cu evenimente unul si unul la Filarmonica sibiana. Apogeul stagiunii 2014-2015 este de departe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro