Scaldatul in Olt l-a costat viata pe un tanar

Un copil si-a piedut viata si un altul a fost la un pas sa se inece dupa ce s-au aventurat in apele Oltului. Cei de la ISU sfatuiesc sibienii sa nu se scalde in zone interzise.

Weekendul a inceput cum nu se poate mai prost pentru pompierii sibieni. Salvatorii au fost solicitati sa intervina in zona Avrig, pe Olt, pentru a gasi un copil despre care se credea ca fusese luat de ape. Cel care a facut apelul pe 112 a fost un pescar care, aflat in zona a vazut 2 copii care incercau sa se scalde in apele raului. Pe unul dintre ei a reusit sa il aduca la mal. Celalalt insa a disparut in vartejurile Oltului.

Pompierii si scafandrii au ajuns de urgenta la fata locului si in doar cateva ore au reusit sa gaseasca si cel de-al doilea tanar. Din fericire in cazul acestuia medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul.

Salvatorii fac apel la sibieni sa se scalde doar in zonele special amenajate.

Pompierii le mai recomanda sibienilor si sa evite apele raurilor mari cum ar fi Oltul. Chiar daca pare un curs de apa linistit, datorita curentilor se formeaza foarte multe vartejuri. Acestea pot trage spre fundul albiei chiar si cei mai experimentati inotatori.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS