Scadere usoara a numarului de victime ale capuselor

Hila Ovidiu

Dezinsectia de la inceputul lunii incepe sa isi faca efectul. Numarul persoanelor care au ajuns la spital dupa ce au fost intepate de capuse a scazut cu aproximativ 60 de persoane. Ultima raportare arata ca 137 de sibieni au apelat la medici in ultimele 7 zile. Chiar si asa de la inceputul primaverii si pana in momentul de fata capusele au facut peste 900 de victime.

imagesScaderea s-a produs dupa ce s-a facut dezinsectia in Sibiu. Numarul cazurilor de intepaturi de capusa a scazut in doar 7 zile de la aproape 200 la putin peste 130. In acest an cele mai multe victime au fost inregistrate la inceputul lunii iunie insa peste 100 de cazuri s-au inregistrat in fiecare saptamana inceptand de la inceputul lunii mai. Cele mai multe persoane s-au adresat Spitalului Judetean. Au fost insa si sibieni care au apelat la spitalul de Pediatrie, cel Militar sau unitatile medicale din Medias, Agnita si Cisnadie. Sibiul nu este insa singurul judet in care capusele le dau batai de cap oamenilor. Cazuri au fost inregistrate si in Valcea, Alba, Arges, Brasov sau Mures. La Sibiu dezinsectia a fost realizata in primele doua zile ale acestei luni. Startul s-a dat din Valea Aurie si s-a continuat cu Parcul Sub Arini, parcurile din zona centrala, spatiile verzi din cartiere si s-a incheiat in Dealul Gusteritei la adapostul de caini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a turnat cimentul pe viaductul Kogalniceanu-Calea Surii Mici

Viaductul Mihail Kogalniceanu_Calea Surii Mici creste vazand cu ochii. Au fost deja turnate toate placile de beton iar acum se lucreaza la montarea parapetilor metalici. Constructorii spun ca lucrarea va fi data in folosinta cel mai probabil la finele acestui an. Lucrarile la viaductul Kogalniceanu se extind de la o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro