Saptamana verde la Sibiu

Hila Ovidiu

Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu a marcat Saptamana Verde. Tema aleasa pentru acest an este “Apa – fiecare picatura conteaza”. “Saptamana verde” a oferit oportunitatea dezbaterilor, schimburilor de experienta si de bune practici pe aceasta tema.

Aceasta saptamana este denumita Saptamana Verde, deoarece sunt conmcentrate 2 aniversari din calendarul ecologic, respectiv Ziua Internationala a Biodiversitatii si Ziua Europeana a Parcurilor. Totodata, in acest an se serbeaza a 12-a editie a saptamanii verzi, ocazie cu care la Bruxelles va avea loc cea mai mare conferinta legata de politica europeana de mediu. Tema aleasa pentru acest an este “Apa – Fiecare picatura conteaza”. Totodata, Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu va desfasura in mai multe unitati de invatamant din judetul Sibiu, lectii deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cimitir mai mare

Cimitirul sibian s-a extins cu 2,8 hectare. Municipalitatea a achizitionat 11 parcele de teren ce vor fi trtansformate in locuri de veci. Acestea au fost achizitionate la pretul de 25 de euro pe metrul patrat iar sibienii le vor putea folosi pe baza unui contract de concesiune valabil 25 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro