Saptamana prevenirii criminalitatii

Hila Ovidiu

Tot luni a debutat si saptamana prevenirii criminalitatii. Este cel de-al noualea an consecutiv in care politistii de la Prevenire stau de vorba cu tinerii din scoli. Actiunile vor dura pana vineri inclusiv.
indPrincipalul obiectiv al campaniei initiate de Politia Romana este sigutanta cetatenilor. Iar infractionalitatea se combate inca din fasa. Primele reguli de conduita sunt oferite copilului de catre parinti. Mai apoi isi intra in rol dascalii si politistii. La Sibiu Saptamana prevenirii criminalitatii a inceput in Liceul de Arta din Sibiu. Pe parcursul intregii saptamani oamenii legii vor sa ii invete pe scolari cum sa stea departe de delincventa juvenila, victimizarea minorilor, furturi, infractiuni comise cu violenta si evenimente rutiere. Mesajele sunt adaptate in functie de grupele de varsta ale scolarilor. Tinerii vor fi implicati in actiuni care vor imbina distractia cu educatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deschidere de an scolar

Aproximativ 100 de tineri au participat luni la ceremonia militara organizata cu ocazia deschiderii noului an de invatamant la Scoala de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de lupta General Eremia Grigorescu din Sibiu. Pentru ei a inceput deja o noua misiune. Aceea de a deveni cei mai buni in domeniul pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro