Santiere redeschise

Hila Ovidiu

Apar noi santiere in Sibiu. Pe strada Mitropoliei vor fi afectate trotuarele iar pentru lucrarile de pe strada Doinei traficul va fi inchis complet. Pe Miraslau vor avea loc lucrari de reabilitare a retelelor.

Lucrarile pe strada Miraslau vor dura pana in data de 14 mai. Se va interveni pe tronsonul dintre Hipodromului si Aleea Biruintei. Pe strada Doinei lucrarile vor dura pana la finele lunii aprilie. Vor fi amenajate retelele de apa si canalizare dar si carosabilul si trotuarele. Pe Mitropoliei in urmatoarele saptamana vor avea loc lucrari la retelele de electricitate. Acestea vor dura pana in 30 aprilie si vor afecta in principal trotuarele. Sapaturile au inceput deja de miercuri. In urmatoarele 10 zile vor avea loc lucrari si pe strazile 1907, Amnas, Sincai, Randunelelor, Rozdesti, Luchian si Suru. Pe acestea vor avea interventii cei de la societatea de gaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrarile de reparatii pe tronsonul Saliste -Cunta ar putea incepe in aprilie

Lucrarile de reparatie la tronsonul de autostrada Saliste-Cunta vor incepe in luna aprilie. Saptamana aceasta va fi lansata licitatia de expertiza. Costul estimat al lucrarilor este de 5 milioane de euro. Reprezentantii CNADNR spun ca lucrarile de remediere a tronsonului inchis din Autostrada Sibiu-Orastie vor incepe in luna aprilie. Valoarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro