Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

stiri redactie

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 177 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 19 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

  •  

Conduceau  fără drept

În ziua de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 60 de ani, din orașul Voluntari, județul Ilfov, care a condus un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Stâlpeni, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

  •  

În ziua de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni au depistat un tânăr 18 ani, din Bascov, care a condus un autoturism pe b-ul Dacia din Mioveni, fără a deţine permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

  •  

Conducea sub influenţa alcoolului

În ziua de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un tânăr de 24 de ani, din Domnești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CJSU Sibiu a aprobat Hotărârea nr. 80/2020 şi 81/2020

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, din data de 9noiembrie a.c. s-a analizat situația epidemiologică la nivelul județului Sibiu și s-a adoptat Hotărârea nr. 80/2020 care prevede o serie de măsuri de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS CoV-2 pentru localitățile unde se impune acest lucru. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro