Sanctionati sau cercetati penal pentru nereguli rutiere

Hila Ovidiu

Zeci de conducatori auto au ramas fara permis dupa ce au fost prinsi incalcand regulile de circulatie. 18 dintre soferii care au circulat in weekend s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier.

Zeci de soferi au ramas fara permis in weekend. Lor li se adauga alti cateva sute care au ramas fara bani in buzunar dupa ce au fost amendati de politisti tot pentru indisciplina in trafic. Cei mai ghinionisti insa s-au ales cu dosare penale.

Dintre cei c dosare penale 7 au fost prinsi conducand fara permis. Politistii spun ca sunt extrem de ingrijorati de numarul mare de persoane care urca la volan fara a avea legal acest drept. Oamenii legii spun ca cei care recurg la astfel de gesturi teribiliste nu constientizeaza pericolele la care se expun si la care ii expun si pe ceilalti participanti la trafic. Din cei 7 mai bine de jumatate erau fie beti fie conduceau masini neinmatriculate. S-au mai ales cu dosare penale un tanar in varsta de 20 de ani care a fost prins la volan sub efectul substantelor psihoactive, un barbat in varsta de 48 de ani care desi duhnea a alcool de mai, mai sa ii imbete si pe politisti a refuzat atat etilotestul cat si recoltarea de probe biologice dar si un conducator auto care pe langa faptul ca nu avea permis si consumase alcool inainte de a urca la volan conducea si un autoturism caruia ii aplicase placute false de inmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari de eficientizare energetica la Scoala 1 din Sibiu

Se va interveni pentru cresterea eficientei energetice a Scolii 1 din Sibiu. Lucrarile vor avea o valoare de aproximativ 7 milioane de lei si vor fi gata pana in 2020. Lucrarile vor fi realizate din fonduri europene. Proiectul integral are o valoare de aprape 8 milioane de lei. Din acesti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro