Salvamari scoliti la Sibiu

Hila Ovidiu

Crucea Rosie Sibiu da startul primului curs de salvatori din apa. Orele vor incepe de marti. Cei inscrisi vor face partea teoretica la sediul Crucii Rosii Sibiu, iar partea practica la Baia Populara.

salvamari1Cursul care incepe marti are ca scop deprinderea celor interesati cu tehnicile profesionale necesare prevenirii inecului si tehnicile specifice de salvare din apa respectiv acordare de prim ajutor si resuscitare. Partea practica va fi realizata in bazinul Baii Populare iar partea teoretica va fi sustinuta la Crucea Rosie. Modelul folosit este cel al Crucii Rosii Americane si vizeaza salvarea in bazine, lacuri, rauri si mare. Inscrieri se pot face in continuare. Primii 10 inscrisi platesc doar 1000 de lei pentru acest curs. Promotia urmatoare va plati insa cate 1200 de lei. Doritorii trebuie sa aiba minim 16 ani impliniti si sa faca fata probei fizice de inot. Vor avea nevoie si de o adeverinta medicala care sa le ateste starea de sanatate. La finalizarea cursului absolventii vor primi un certificat recunoscut international pe baza caruia vor putea lucra ca salvamari oriunde in lume. Pentru cursul care incepe marti mai sunt 4 posturi disponibile. Cei interesati se pot inscrie pana cel tarziu luni 9 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cercetat pentru detinere ilegala de arma

La 25 de ani un tanar din Richis este cercetat penal. Barbatul a incalcat regimul armelor si munitiilor prin detinerea unui pistol de tir sportiv pe care nu il declarase. Politistii i-au confiscat arma. Barbatul a fost descoperit de catre politistii din Biertan si Dumbraveni care au organizat o actiune […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro