Salariile din Asistenta Sociala asigurate din fondul de rezerva al CJ

Hila Ovidiu

Consiliul judetean acopera din rezerva proprie sumele necesare achitarii salariilor din asistenta sociala. Banii veniti de la Guvern sunt insuficienti pentru achitarea lefurilor cu tot cu sporuri asa cum prevede legea.

Reprezentantii Consiliului judetean spun ca dupa repetate solicitari privind reechilibrarea bugetelor locale au primit de la Guvern suma de 3,6 milioane de lei din fondul de rezerva al statului insa banii sunt insuficienti. Initial administratia judeteana a cerut 8,6 milioane.

In lipsa acestor bani institutia sibiana a decis sa acorde sumele necesare platii salariilor si sporurilor pana la finele anului din rezerva bugetara judeteana.

Cu acesti bani vor fi platite cheltuielile necesare pentru sustinerea sistemului de protectie a copilului  precum si a centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pacientii spitalelor sibieni, lasati sa moara de foame de catre Ministerul Sanatatii

Cand nu mor din cauza medicilor sau din lipsa medicamentelor, pacientii din spitalele tarii mor de foame! Cu un maxim de 10 lei pe zi pe care Ministerul Sanatatii il aloca pentru fiecare pacient oamenii sunt nevoiti sa apeleze frecvent la cei de acasa pentru mancare iar spitalele sunt nevoite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro