Salariile angajatilor din asistenta sociala, la „mana” rectificarii bugetare

Hila Ovidiu

Angajatii din asistenta sociala sunt la mana guvernantilor. In lipsa unei rectificari bugetare care sa apara luna aceasta oamenii vor ramane fara salarii. Reprezentantii Consiliului Judertean |Sibiu spun ca s-au folosit de toate artificiile legale pentru a asigura salariile pana pe luna august inclusiv. In lipsa rectificarii insa nu vor avea cu ce acoperi restul perioadei pana la finele anului.

Sute de angajati din sistemul de asistenta sociala din intreg judetul Sibiu risca sa ramana fara salarii in lipsa unei rectificari bugetare din partea Guvernului. Reprezentatii Consiliului Judetean spun ca au apelat la toate artificiile legale posibile pentru a asigura salariile pana in luna august inclusiv. Daniela Cimpean sefa administratiei judetene mai mentioneaza si faptul ca a facut nenumarate demersuri prin care anunta faptu ca institutia pe care o conduce nu are fonduri suficiente pentru a asigura salariile pana la finele anului.

In lipsa banilor pentru salarii, angajatii nu pot nici macar sa viseze la sporurile care legal ar fi trebuit sa li se acorde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imprumuturi de 1,4 milioane la CARP

Pensionarii sibieni au creditat in ultima luna de la CARP aproape 1,4 milioane de lei. Banii merg catre renovari, tratamente si concedii. Varful imprumuturilor a fost atins in luna mai cand s-a inregistrat cea mai mare suma imprumutata in ultimii 5 ani. Recordul de imprumuturi a fost inregistrat in luna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro