Salarii de lux

Hila Ovidiu

4 profesori universitari din Sibiu se afla in topul celor 10 persoane cu cele mai mari venituri. Topul este insa condus de un sibian care are 6 firme iar salariul sau in 2011 a fost de 720.000 de lei.

Pe locul 1 in topul sibienilor cu cele mai mari salarii se afla un sibian care a castigat in 2011, 60 de mii de lei, in fiecare luna. Locul 2 este ocupat de un profesor universitar  care a incasat 44 de mii de lei, lunar, iar pe locul 3 un administrator in domeniul gazului metan care a incasat putin peste 38 de mii de lei in fiecare luna. Pe locurile 5 7 si 8 se afla alti 3 profesori universitari, cu salarii de invidiat. Directorul Fiscului sibian, Grigore Popescu, a declarat ca in anul 2011, salariul mediu net in tara a fost de 19.300 lei. In Sibiu, valoarea salariului mediu net a fost de 20.700 de lei, iar in Bucuresti, de 27.900 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferita neatenta

Accident de circulatie, pe Calea Dumbravii din Sibiu. Doi tineri care se aflau pe o motocicleta, au fost izbiti din plin de o masina. De vina pare sa fi fost soferita autoturismului care a intrat  in intersectie fara sa se asigure. Accidentul de circulatie s-a produs miercuri seara. Un tanar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro