S-au jucat!

alin

O fetita in varsta de 10 ani a ajuns la spital in urma unui incident neplacut petrecut la Bazinul Olimpia. Ea a cazut in gol de la trambulina de 5 metri, dupa ce a fost impinsa de un baietel. Inainte de a ajunge in apa, fetita s-a lovit de bordura bazinului.

Fetita este din Sibiu si face inot de 2 ani. Ea a ajuns grav ranita in spital, cu dubla fractura de mandibula, lovituri la cap si o leziune la sold dupa ce a cazut de pe trambulina de 5 metri. Parintii spun ca vinovate ar fi cele 2 antrenoare care nu i-au supravegherat pe copii iar minora nu avea ce sa caute pe trambulina de sarituri in timp lectiilor de inot.

Fetita se afla impreuna cu sora ei mai mica la Olimpia amandoua fiind legitimate la clubul sportiv Sibiu si fac inot de performanta de doi ani. Tatal fetitei a incercat sa afle ce s-a intamplat de la antrenorii si administratorii bazinului dar inca nu a primit nici un raspuns oficial.

Accidentul nu a fost raportat conducerii clubului sportiv, asa ca nimeni nu a inceput vreo ancheta. In aceste conditii, parintii copiilor care se antreneaza aici isi fac griji pentru siguranta micilor sportivi. Bazinul este supravegheat cu camere video iar imaginile au ajuns si la tatal fetitei. Acesta spune ca va face o reclamatie la politie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incep "Cantecele muntilor"

Sibieni, pregatiti-va pentru un regal folcloric. In perioada 31 iulie – 4 august 2014, Cindrelul-Junii Sibiului organizeaza 2 evenimente de amploare: Festivalul international de Folclor CANTECELE MUNTILOR si Spectacolul Aniversar Junii Sibiului – 70 de ani de activitate. Protagonistii celei de-a 39-a editie a Festivalului International de Folclor „Cantecele Muntilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro