S-au incheiat lucrarile pe Viaductul Vasile Aaron

Hila Ovidiu

Viaductul Vasile Aaron este din aceasta saptamana complet renovat si modernizat! Lucrarile au durat un an de zile si au costat mai bine de 4,6 milioane de lei. S-a intervenit pentru structura de rezistenta, carosabil trotuare si iluminat public.

21.04.2015 12:07Asocierea de firme care a castigat contractul s-a ocupat in primul rand de structura de rezistenta a podului prin realizarea unor lucrari de consolidare a viaductului. S-au curatat grinzile si pilonii de sustinere iar acolo unde a fost necesar a fost injectata o solutie speciala si chiar s-au facut lucrari de armare suplimentara cu fier. S-a trecut mai apoi la carosabil. Au fost inlocuite placile de beton, a fost modernizata hidroizolatia iar carosabilul si trotuarele au beneficiat de straturi asfaltice noi. Pe marginile podului au fost amplasate plase de protectie. Cea mai ampla dar si cea mai dificila lucrare a fost cea de modernizare a iluminatului public in zona. S-a inlocuit complet cablajul de alimentare si au fost montati 63 de stalpi metalici dupa care tot cablajul metropolitan a fost ascuns in subteran. Spatiul pietonal din dreptul bisericii a fost amenajat cu alei pavate si detine acum si pista pentru biciclisti. In perioada imediat urmatoare vor fi amplasate 20 de banci si tot atatea cosuri de gunoi stradale. Valoarea totala a lucrarilor a fost de peste 4,6 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosar penal pentru o plimbare cu ATV-ul

O plimbare cu ATV-ul prin sat s-a soldat cu un dosar penal pentru un barbat de 36 de ani. Acesta a fost tras pe dreapta de politisti si luat la intrebari. ATV-istul nu avea permis si consumase si alcool. O plimbare prin sat s-a soldat cu dosar penal pentru un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro