S-au incheiat lucrarile de modernizare la DJ 106 Sibiu-Agnita

Hila Ovidiu

S-au incheiat lucrarile la drumul Sibiu-Agnita. Au fost modernizati mai bine de 50 de kilometri de drum judetean in aproximativ 3 ani si jumatate.  Valoarea totala a proiectului a fost  de aproape 50 de milioane de lei. Proiectul a fost realizat pe fonduri europene.

Proiectul pentru modernizarea drumului judetean Sibiu Agnita a debutat la finele lunii decembrie 2008 odata cu semnarea contractului de finantare. Majoritatea banilor cheltuiti pentru interventiile la cei mai bine de 52 de kilometri de drum provin din finantare auropeana. Consiliul Judetean a contribuit practic cu aproximativ 1 milion de lei din suma totala. In timpul celor trei ani si jumatate cat a durat implementarea priectului au fost amenajate 71 de iesiri in drumuri laterale, 6 intersectii cu structura rutiera, au fost amplasate 444 de indicatoare rutiere, au fost instalati parapeti noi, au fost amenajate 2 parcari, au fost reabilitate 10 poduri si alte 3 nou construite si au fost amenajate 15 statii de autobuz. Reprezentantii CJ se declara multumiti de rezultat, mai ales ca este primul proiect implementat la nivelul judetului cu fonduri europene. In cadrul acestui proiect, nu doar ca nu s-au cheltuit mai multi bani decat trebuie, ba chiar s-au facut si economii. 7 milioane de lei este suma necheltuita pentru modernizarea drumului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carnetele de munca, neridicate de sibieni

Sibienii inca nu si-au ridicat carnetele de munca de la ITM. Pana la sfarsitul lunii iunie, au fost predate angajatorilor si titularilor pe baza de proces verbal peste 42.000  carnete de muncă, din care 41 de carnete numai in aceasta luna. Sibienii nu se prea grabesc sa isi ridice carnetele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro