S-a sinucis la 84 de ani!

studio

Satul de boala si suferinta, un barbat de 84 de ani din Sibiu a abandonat lupta pentru viata. El s-a aruncat in gol de la fereastra apartamentului in care locuia. Batranul a lasat in urma doar un bilet de adio in care si-a cerut scuze sotiei si apropiatilor.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit vineri dimineata, in jurul orei 8, dupa ce acesta s-a aruncat in gol de la etajul 2. Oamenii au sunat de urgenta la 112, iar o ambulanta a ajuns la fata locului in doar cateva minute. Batranul inca respira dar pentru organismul sau slabit cazatura a fost in cele din urma fatala.
Vecinii sunt socati. Il stiau bolnav dar vecinul lor era un luptator. Era bolnav cu inima si de diabet iar de cateva luni a cazut fracturandu-si soldul. Ei cred ca acesta a renuntat sa mai lupte cu bolile si suferinta. Nu avea probleme in famile, era un om cumpatat si se intelegea bine cu sotia lui.
Din primele ceretari facute de politisti si din analiza biletullui de adio, acestia spun ca barbatul a vrut sa se sinucida.
Barbatul si sotia sa nu au copii iar femeia ramasa singura a intrat in stare de soc si a avut nevoie de ingrijiri medicale din partea echipajului Smurd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua imnului national sarbatorita si la Sibiu

Sibienii sunt invitati duminica in Piata Mare unde Garnizoana Sibiu va organiza un ceremonial militar menit sa marcheze Ziua Imnului National. La eveniment vor lua parte si reprezentantii autoritatilor locale din judet.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro