S-a sinucis la 84 de ani!

studio

Satul de boala si suferinta, un barbat de 84 de ani din Sibiu a abandonat lupta pentru viata. El s-a aruncat in gol de la fereastra apartamentului in care locuia. Batranul a lasat in urma doar un bilet de adio in care si-a cerut scuze sotiei si apropiatilor.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit vineri dimineata, in jurul orei 8, dupa ce acesta s-a aruncat in gol de la etajul 2. Oamenii au sunat de urgenta la 112, iar o ambulanta a ajuns la fata locului in doar cateva minute. Batranul inca respira dar pentru organismul sau slabit cazatura a fost in cele din urma fatala.
Vecinii sunt socati. Il stiau bolnav dar vecinul lor era un luptator. Era bolnav cu inima si de diabet iar de cateva luni a cazut fracturandu-si soldul. Ei cred ca acesta a renuntat sa mai lupte cu bolile si suferinta. Nu avea probleme in famile, era un om cumpatat si se intelegea bine cu sotia lui.
Din primele ceretari facute de politisti si din analiza biletullui de adio, acestia spun ca barbatul a vrut sa se sinucida.
Barbatul si sotia sa nu au copii iar femeia ramasa singura a intrat in stare de soc si a avut nevoie de ingrijiri medicale din partea echipajului Smurd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jessica Biel vrea un restaurant

Ea  vrea sa-si deschida un local, specializat mai mult pe partea de brutarie si patiserie. „Imi place sa coc produse de panificatie, dar nu pot spune ca sunt foarte priceputa la asta. Sa coci este ca  matematica, un domeniu la care nu ma pricep deloc”, a declarat Jessica Biel.  

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro